مشاوره حقوقی رایگان - دیه پسرم که در آخر سال 99 تصادف کرد

باسلام و خسته نباشید میخواستم ببینم دیه پسرم چقدر میشه.حکم به پرداخت هفتاد درصد از دیات زیر: 8درصد دیه بابت ساییدگی (حارصه) پل بینی خلف لاله گوش راست - سمت راست پوست سر_بین دوابرو_سمت راست فک تحتانی_پشت دست چپ_ساق چپ وراست_ران سمت چپ_دوعدد خلف آرنج چپ.3درصد دیه بابت جرح (دامیه) سمت راست پیشانی که با جوشگاه التیام یافته. 1درصد دیه بابت ارش نقص زیبایی در اثر جوشگاه در عضو اخیر 15درصد دیه بابت جرح آهیانه ای سمت چپ در محل شکستگی استخوان آهیانه ای سمت چپ در محل شکستگی استخوان آهیانه ای سمت چپ در محل شکستگی استخوان آهیانه ای سمت چپ (یک فقره منقله) 1درصد دیه عدم رویش درصد از موی سر_نیم درصد دیه بابت ارش تورم روی شانه چپ و آخرسال 99تصادف کرده میخواستم ببینم روسال99حساب میکنندیاسال1400

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نرخ سال 1400 باید پرداخت بشه
که 70 درصد تقریبا 330 میلیون تومان میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مقدار هر یک درصد دیه 48000000 میلیون تومان است و خودتان حساب نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هر یک درصد دیه 4 میلیون و 800 هزار تومان است