مشاوره حقوقی رایگان - زنای غیر محصنه

پسر 22ساله هستم به علت شکایت مبنی براینکه با دختر رابطه داشتم صد ضربه شلاق دوسال تبعید محکوم شدم ایا امکانش هست که رضایت طرف را بگیرم مجازاتم بخشیده بشه همچنین من به علت ضعیف بودن بنیه بدتی و مشکل قلبی امکانش هست که شلاق را ببخشن

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر این مساله جز جرایم غیر قابل گذشت هست و این شلاق حدی است و قابل جایگزین نیست

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با عنایت به شرایط جسمی از پزشک معالج خود گواهی تهیه نموده و از طریق ارایه درخواست به قاضی اجرای احکام ، تقاضای تعویق مجازات شلاق را نمایید . چنانجه پزشکی قانونی تایید کند که اجرای مجازات موجب صدمه است ، اجرا ی شلاق متوقف می شود . جهت تخفیف معمولا یا رضایت شاکی ارایه می شود یا ظرف مهلت بییت روز از ابلاغ رای باید تسلیم به رای داد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در جرایمی که حد آن‌ها تازیانه است اگر مجرم بیمار باشد، اجرای حد تا زمان بهبودی او به تأخیر خواهد افتاد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر ممکن نیست
تحت شرایطی توبه قابل پذیرش است