مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین دیم زراعی توسط اداره راه و مسکن

یک قطعه زمین دیم در محدوده اراضی کشاورزی داریم . سند مشاع زمین داریم استشهاد محلی هم ارائه داده ایم نقشه هوایی سال 1348 هم گرفته ایم . متاسفانه اداره راه و مسکن اقدام به ثبت آن به نام خود کرده است و ماهم اعتراض به دادگاه دادیم . بعد از نظر کارشناسی زمین در مرحله اول و دوم ادره راه ومسکن اعتراض داده و کارشناسان مرحله سوم(هیات سه نفره ) با دخالت اداره راه و مسکن انتخاب شده و رای دادگاه به نفع اداره راه ومسکن صادر شده است. با اینکه همه مدارک داشتن سند مشاع زمین - آزمایش خاک- نقشه هوایی دال بر کشت وزرع بیشتر زمین در سال 1348و استشهاد محلی . متاسفانه آقای قاضی حتی اجازه هیچ دفاعی به ما نداد. وقتی می خواستیم از خود دفاع کنیم می گفت نیازی به توضیح شما نیست هر چه هست درپرونده هست وکارشناسان نوشته اند . متاسفانه به دلیل مشکل مالی واز طرفی اطمینان به اینکه قانون از ما دفاع می کند وکیل نگرفتیم . اکنون راهنمایی کنید که زمین از دستمان نرود.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اظهارنظر دقیق مستلزم مطالعه مدارک و مستندات و نظریات کارشناسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا شما دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 12 قانون زمین شهری یا رای کمیسیون ماده 56 را اقامه نمایید که یک بحث کاملا تخصصی است و در این جا امکان پاسخ نمی باشد جهت مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.