مشاوره حقوقی رایگان - تفسیر رای تجدید نظر

با سلام و احترام در توافقنامه داور مرضی الطرفین انتخاب گردید که طبق مفاد توافقنامه پس از رجوع به داور طرف مقابل با رای داوری الزام به تنظیم سند به نام بنده گردید بعد طرف مقابل دادخواست ابطال رای داور داد و دادگاه بدوی رای داور را تایید و خواسته طرف مقابل را رد کرد مجدد طرف مقابل در دادگاه تجدید نظر به رای دادگاه بدوی اعتراض کرد که نهایتا منجر به این رای شده که در روند پرونده بنده آمده (( رای مورد اعتراض نقض و دعوی خواهان رد شد.)) این به چه معناست یعنی رای به ضرر اینجانب صادر شده یا طرف مقابلم ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به این معناست که دای صادره از سوی داور نقض شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رای داوری که به نفع شما صادر شده است در دادگاه تجدیدنظر به ضرر شما رد ونقض گردیده است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. طبق چیزی ک شما در سوالاتان از جریان پرونده گفته اید و شما خواهان الزام ب تنظیم سند بوده اید رای به ضرر شماصادر شده و رای دادگاه بدوی ک بنفع شما بوده در مرحله تجدید نظر نقض شده و دعوای شما به عنوان خواهان رد شده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رای داوری که به نفع شما صادر شده است در دادگاه تجدیدنظر رد شده است