مشاوره حقوقی رایگان - بابت طلب

من بابت معامله هایی که برای یک نفر جور کرده بودم باید یک میلیارد بهم میداد الان می‌خوام رسید بگیرم اما میترسم فردا زیاد تودادگاه بگه این آقا پولی نریخته توحساب من بره رسید بیاره که پول داده تا من یک میلیارد وبهش بدم می‌خوام بدونم چی باید بنویسم این امضا کنه که فردا تودادگاه همچین حرفی زد از من رسید نخواد قاضی توروخدا راهنماییم کنید حق من داره زیره پا می مونه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رسید بگیرید که بابت کارهای x و y ملزم است تا تاریخ ..... یک میلیارد به شما بدهد