مشاوره حقوقی رایگان - آیا خرید گلدان و چراغ تزیینی بدون رضایت دو واحد از10 واحد،هزینه ها غیر ضروری و میتوان پولش را نداد؟

آیا خرید گلدان و چراغ پایه دار تزیینی توسط مدیر ساختمان بدون رضایت دو واحد از جمع ده واحد یک آپارتمان هزینه غیر ضروری است؟ میشود پول آنرا پرداخت نکرد؟
لطفا کامل پاسخ دهید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت عدم هماهنگی بلی اقدامات مدیر ناظر به اداره عادی ساختمان است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با توجه به اینکه هر گونه تصمیمی در مشاعات ساختمان باید هر اقدامی جهت زیبا سازی اضافی باید با توافق تمامی اهالی ساختمان باشد بله شما میتوانید پرداخت ننمایید.و این حق شماست. اما توصیه اینجانب این است ک با توجه ب اینکه اکثریت اهالی ساختمان موافقت نموده اند و این اقدام نیز جهت زیبا سازی ساختمان انجام شده با توجه ب قصد مثبت مدیریت ساختمان با ایشان همراه شوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله هزینه ای ضروری با نظر اکثریت قابل مطالبه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله هزینه ای ضروری با نظر اکثریت قابل مطالبه است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله هزینه ای ضروری با نظر اکثریت قابل مطالبه است