مشاوره حقوقی رایگان - خرید سرقفلی مغازه بدون اجازه مالک

با سلام پدرم سال68 مغازه غیر تجاری از مستاجر خریدیم در قولنامه مستاجر درباره حق فروش یا غیر سرقفلی چیزی نوشته نشده قرار بوده 6ماه بعداز سرقفلی مستاجر اول که سال 58 بوده مالک پایان کار بگیرد که تاکنون نگرفتند مالکین اولیه فوت شدند مالک فعلی میگوید شهرداری میگوید مغازه باید مسکونی شود بعد 50سال تا پایان کار گرفته شودهمچنین مالک میگوید در صورت فروش مسکونی باید نصفش را به من بدهید ایا من میتوانم سرقفلی بدون اجازه مالک بفروشم در حالی که مالک همکاری نمیکند وخودش هم نمیخرد

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

نه شما نمی توانید سرقفلی را بفروشید باید توافق کنید ویا از دادگاه اقدام کنید در صورت عدم توافق

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید تجویز انتقال منافع به غیر از دادگاه بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تجویز انتقال منافع از دادگاه را بخواهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تجویز انتقال منافع از دادگاه را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تجویز انتقال منافع از دادگاه را بخواهید