مشاوره حقوقی رایگان - وام متقاضی فوت کرده

3 نفر ضمانت کننده وامی هستند که فرد وام گیرنده فوت کرده و آن فرد 2 فرزند پسر دارد ولی با اینکه ارثی به آنها رسیده حاضر به پرداخت ادامه وام نیستند.
از ضمانت کننده ها هم 1 نفر بخشی از وام را داده 2 نفر دیگر مالی ندارند که بهای بانک را بدهند
این 200 میلیون باقی مانده رو بانک چطور میگرید؟
هیچ تهسیلاتی هم ندارد
و سوال دوم اگر یکی از ضامنت کننده ها بتواند تقریباً ادامه کام را بپردازد چگونه پول خود را پس بگیرد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بانک از ضامن اخذ می کند وضامن با تاییدیه بانک علیه وراث وام گیرنده طرح دعوا ومطالبه وجه می نماید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با فوت مدیون دیون متوفا حال می شوند .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با نپرداخت اقساط بانک به ضامن ها مراجعه می‌کند. ولیکن ضامن ها هر مقدار از اقساط را که دادند با ارائه دلایل و مدارک پرداخت، می توانند به وراث مدیون مراجعه کنند و دادخواست مطالبه وجه بدهند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از هرکدام از ضامن ها که بتوانند مطالبه می کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر اقساط بانک پرداخت نشود
بانک حساب ها و اموال ضامن را توقیف می نمایید و از حقوق ضامن ها گرفته خواهد شد
و شما باید دادخواست مناسب به طرفیت همه وراث اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بانک از ضامن اخذ میکند و ضامن ها میتوانند به طرفیت ورثه اقدام به اخذ کنند