مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام. منو خانمم میخوایم طلاق بگیریم بچمون 6سالشه حضانتشو میتونم بگیرم تا 7سالگی حضانت با مادره میدونم. ولی مادربزرگش راضی نیست خانمم به زور میخواد ببره..بخاطر مستمریش معلوله.. الان 6ساله مستمریشو گرفته میشه این چندسالم که گرفته ازش پس بگیرم مادر خودم نزدیک 3ساله بچمو بزرگ میکنه.. مادری در حق بچم نکرده..راهنمایی کنید.ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اثبات عدم صلاحیت مادر می توانید حضانت رو بگیرید.

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام برای اخذ حضانت می بایست عدم صلاحیت مادر را ثابت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از 7 سالگی حضانت به شما داده خواهد شد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،برای سلب حضانت نیاز به اثبات عدم صلاحیت مادر است.والا تا 7سالگی حضانت با مادر است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید عدم صلاحیت ایشان را برای سلب حضانت بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تشخیص و تصمیم نهایی با مرجع قضایی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای سلب حضانت نیاز به اثبات عدم صلاحیت مادر است.تا 7سالگی حضانت با مادر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضانت طبق قانون تا 7 سالگی با مادر است مگر اینکه عدم صلاحیت او را ثابت کنید تا سلب حضانت از او شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید عدم صلاحیت ایشان را برای سلب حضانت بگیرید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از 7 سالگی حضانت به شما داده خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام تشخیص و تصمیم نهایی با مرجع قضایی است