مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر و مادر

با سلام من دختری مجرد و فاقد شغل هستم. الان به مدت سه سال هست که مستمری پدر را دریافت می کنم. اکنون مادر نیز به رحمت ایزدی پیوستن. می خواستم ببینم که می توانم حقوق ایشان رو نیز دریافت نمایم. با توجه به این که هر دو از صندوق بازنشستگی کشوری حقوق دریافت می کنند. با سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر از یک صندوق می توانید دریافت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری دریافت مستمری از دو صندوق مجزا قابل پذیرش است و چون موضوع شما از یک صندوق است به نظر صرفاً بیشترین مستمری را میتوانید شما مطالبه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر دو مستمری از دو صندوق بازنشستگی مجزا باشد امکان پرداخت هر دو مستمری به شما وجود دارد در غیر این صورت خیر شما میتوانید هر کدام از مستمری که بیشتر است درخواست بدهید