مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه

سلام وقت بخیر،آیا قرارداد اجاره بیش از 5سال اعتبار ندارد؟ (یعنی اگر بخواهیم قرارداد 5 ساله ببندیم باید یه قرارداد سه ساله و یه قرارداد دوساله ببندیم؟) ممنون از شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توافق طرفین ملاک است و بر اساس توافق میتوانیدقرار داد بلندمدت تنظیم نمایید منعی وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تنظیم آن منعی ندارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام منع قانونی ندارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

در مورد املاك تجاري و حق كسب و پيشه و تجازت اين موارد در قانون قديم مطرح بوده
اكنون مندرجات قرارداد طرفين و توافق اراده مالك و مستاجر مناط اعتبار است

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
مطابق با اصل حاکمیت اراده و ماده 10 قانون مدنی شما میتوانید قراردادتان را منعقد نمائید و منع قانونی وجود ندارد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام هیچ مانع قانونی وجود ندارد و قرار دادهای اجاره قابلیت انعقاد یا تمدید از یک سال به 3 تا 5 سال را دارند. اراده و توافق طرفین مهم است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

منعی ندارد اما در حال حاضر با تورم و افزایش هر روزه قیمتها بعید به نظر میرسد.