مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت

با سلام و وقت بخیر
بنده در تاریخ 1400/2/1با شرکتی دورکاری برای سایتشون قرارداد بستم که مدت این قرارداد 3 ماه بود
در تاریخ 1400/5/1 این قرارداد تموم شد ولی کارفرمام مایل به ادامه همکاری بودن که بدون قرارداد متنی و در پیام های واتس اپ شروع به همکاری مجدد کردیم به مدت 2 ماه...
در پایان این دوماه ایشون به من گفتن تماس میگیرند تا برای همکاری مجدد تصمیم بگیرند...من چون طراح سایت هستم و اکانت های زیادی دست من هست به اشتباه وارد هاست ایشون شدم و دسترسی برای خودم ایجاد کردم...ایشون متوجه این موضوع شدن و من بلافاصله بدون هیچ کاری خارج شدم...قصدی هم نداشتم واقعا...
ولی الان کارفرمام سفته ضمانتمو پس نمیده و میگه میتونم شکایت کنم چون وارد هاست شدی (هیچ اتفاقی نیوفتاده)
الان ایشون میتونن از من شکایت کنن برای این ورود من؟میتونن سفته منو به اجرا بزارن؟
ممنون

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. از طریق شکایت ایشان موضوع مسیر خود طی میکنید و شکایت ایشان میتواند تحت عنوان ورود غیر مجاز باشد. پیشنهاد میکنم درصورتی ک در سفته خود محض ضمانت را قید نکرده اید در صورت ب اجرا گذاشتن از ایشان شکایت تکنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اسناد و مدارک موضوع قابل بررسی می‌باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به اسناد و مدارک موضوع نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید