مشاوره حقوقی رایگان - پرسش حقوقی

در ارتباط با تقسیم ماترک پدر و مادرم اقدام کردم نوه پدر و مادرم که یکی از وراث است بدلیل فوت مادرش معترض رای دادگاه شده ودر جلسه حضوری دلایل مستند ارایه نکرد لذا قاضی اقدام به صدور دادنامه کرد و نوشته نظر به اینکه واخواه دلیل و مدرکی که بیانگر خدشه در دادنامه واخواسته باشد ارایه ننموده حکم به تایید دادنامه معترض عنه صادر و اعلام میگردد ظرف 20 روز قابل تجدید نظر در دادگاه استان است سوال اگر اعتراض کنه ودلایل خاصی نداشته باشد مرحله بعدی کار چیست ایا ملک را خودم میتونم بخرم قبلا کارشناسی هم شده شرکت در مزایده چگونه است

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی کند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر تجدید نظر خواهی نکند یا بدون مدرک اعتراض ورای بدوی تایید شود شما جهت اجرای حکم قطعی تقاضای صدور اجراییه می دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تجدید نظر خواهی نکند یا بدون مدرک اعتراض ورای بدوی تایید شود شما جهت اجرای حکم قطعی تقاضای صدور اجراییه می دهید.