مشاوره حقوقی رایگان - شرایط تمدید جواز ساخت

باسلام وخسته نباشید
بنده یه زمین رو خریدم که داخلش یه ساختمان مسکونی داره زمین داخل طرح هادی نیست برای باسازی به دهداری مراجعه کردم گفتن باید از شهرداری مجوز بیگیری. خونه ای که داخل زمینه کنترل آب برق گاز داره جواز ساخت هم داره اما پایان کار نداره جواز ساخت برای سال 70 می باشد
ایا میشه همین جواز رو تمدید کرد برای باسازی یا باید از اول درخواست جواز باسازی بدم و اینکه داخل طرح هادی نیست میدن جواز اصلا

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
انجام تعمیرات اساسی نیاز به اخذ مجوز دارد
چون ساختمان قبلی مجوز داشته است حق مکتسب برای مالک وجود دارد اما در صورت تخریب و باز سازی اساسی نیاز به مجوز جدید بر اساس طرح های عمرانی و هادی و ... دارد .