مشاوره حقوقی رایگان - بطلان دعوی

باسلام .در سال 98 طی یک قرارداد معاوضه یک قطعه زمین مسکونی به متراژ 40متررابا100متر زمین کشاورزی عوض کردم 100متر دادم 40متر زمین تحویل گرفتم 40متر زمین مسکونی رابه زمین مسکونی خود اضافه کردم وساختمان سه طبقه ساختم ودر قرارداد متعهد به ساخت یک باب انباری به اندازه ای که در پروانه قیدشود اما به علت تامین پارکینگ وکوچک بودن زمین در نقشه وپروانه انباری تعلق نگرفت ودرنقشه وپروانه طبقه همکف پارکینگ ثبت شده. ساختمان رو که ساختم طرف شکایت الزام به ایفای تعهد کرد دادگاه رای به بطلان داد ورای در تجدید نظر نیز عینا قطعی شد. حالاهم طرف به استناد به این رای دادخواست اعلان بطلان معامله داده حالا اگر بتواند رای مبنی بر بطلان معامله بگیرد چه اتفاقی برای طرفین می افتد لازم به ذکر است بنده 42مترزمین زمین تحویلی بعلاو زمین خود را ساختمان ساختم و ایشان هم 100متر زمین کشاورزی تحویلی از بنده را سه دست فروخته . باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رای بطلان صادر شود هر کدام از شما باید مال را مسترد کنید و اگر موجود نیست و امکان ندارد باید قیمت انرا به روز بپردازید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر رای بطلان صادر شود هر کدام از شما باید مال را مسترد کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر رای بطلان صادر شود هر کدام از شما باید مال را مسترد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

اگر رای بطلان صادر شود هر کدام از شما باید مال را مسترد کنید