مشاوره حقوقی رایگان - تخلف بنا همسایه پشت

سلام. زمینی دارم شمالی با گذر از کوچه در حال ساخت در 5 طبقه که فعلا در مرحله فدراسیون است. و همسایه پشتی با گذر از خیابان اصلی که ساختمانی در 7 طبقه با 80 درصد بنا که در حال اتمام است. کف زمین بنده همتراز با پارکینگ 1- همسایه پشتی است. تصمیم گرفته طبقه 1_ را 100 درصد بنا و طبقه اول که تجاری هست را به همین شکل 100 درصد اضافه کند. آیا بنده بابت اینکه این دو طبقه را به ساختمان بنده میخواهد بچسباند میتوانم شکایت کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مزاحمتی برای حق دیگر ساکنین ایجاد نکند بله در غیر این صورت میتوانید شکایت کنید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید