مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات خانوادگی

با سلام با توجه به اینکه با همسرم 17 سال است ازدواج کردم و ایشان بچه دار نمیشوند و همچنین بعد از بازنشستگی مجددا در جای دیگری مشغول بکار شده اند و من رضایت ندارم میتوانم هم ازدواج مجدد بکنم بدون طلاق دادن ایشان و هم‌ ممانعت کنم از کار کردن ایشان ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر بدون حکم دادگاه نمیتوانید اقدام به ازدواج مجدد کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر،بدون اجاره دادگاه نمی توانید ازدواج مجدد کنید.در در ارتباط با کار نمی توانید مانع شوید چون تا به‌ حال شاغل بودند، مگر اینکه ثابت کنید کار ایشان خلاف شان و مصلحت خانواده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ازدواج مجدد فقط با رضایت زوجه یا حکم دادگاه مجاز است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بدون حکم دادگاه یا اذن زوجه اول نمیتوانید اقدام به ازدواج مجدد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

ازدواج مجدد فقط با رضایت زوجه یا حکم دادگاه مجاز است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ازدواج مجدد فقط با رضایت زوجه یا حکم دادگاه مجاز است