مشاوره حقوقی رایگان - نازایی زن

سلام. من شوهرم درخواست عدم تمکین و ازدواج مجدد کرده بود. بنا به این دلیل که من عقیم هستم. بعد از گذشت 7 سال زندگی و انجام یک بار آی وی اف من بچه دار نشدم. دو تا تخمک گرفته شد از من و تبدیل به جنین شد ولی چون من استرس داشتم و دعوا و جدل با همسرم جنین دفع شد. الان بعد از چند ماه جدایی از همسرم، دادگاه اعلام کرده من عقیم هستم. میخواستم بدونم این یعنی من عقیم هستم و قانون حق و به مرد میده و باعث ازدواج مجدد او می شود؟

پاسخ ها :

ازدواج مجدد به دلیل نازایی زن درخواست ازدواج مجدد ازدواج مجدد مرد نازایی زوجه ازدواج مجدد عدم تمکین