مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی پرونده

با سلام احتراماً اینجانب در شورای حل اختلاف بهارستان دو پرونده تشکیل دادم
طرف پرونده بنده در هیچ کدام دادگاه ها شرکت ننمود و در نهایت چند مرحله ابلاغ حاضر نشد مسئول شعبه اعلام داشت که را ی را به نفع شما صادر و به شما اعلام خواهیم کرد هر چند منتظر ماندم رایی به بنده ابلاغ نشد و در نهایت خود مراجعه کردم که اعلام داشتند شما در این شعبه هیچگونه پرونده ای ندارید
و چون با طرف بنده امید می باشند پرونده را معدوم نموده اند حال تکلیف چیست

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. با توجه به مدارک ومستندات به رئیس دادگستری گزارش دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام. با توجه به مدارک ومستندات به رئیس دادگستری گزارش دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به مدارک و مستندات به رئیس دادگستری گزارش دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با توجه به مدارک و مستندات به رئیس دادگستری گزارش دهید