مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

من دوسال پیش با اقایی ده ساله میشناسم خشکبار خریدم حدود ده تن
600میلیون پول ریختم جنس منو تحویل نداده بادام هندی بوده قرارداد کاری هم نداریم از روی اعتماد بوده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با استناد به شهادت شهود دادخواست الزام به ایفای تعهد و تحویل مبیع بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با شهادت شهود دادخواست الزام به ایفای تعهد و تحویل مبیع بدهید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به ایفای تعهد با استناد به شهادت شهود دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اجرای تعهد قرارداد شفاهی
و خسارت تاخیر در انجام تعهد را اقامه نمایید و با معرفی دو شاهد ادعای خود را اثبات نمایید یا دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر در انجام تعهد را مطرح نمایید و ... جهت مشاوره تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست الزام به ایفای تعهد با استناد به شهادت شهود دهید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اگر تمایل به تحویل بادام هستید، باید دعوایی مبنی بر اثبات وقوع بیع و الزام به تحویل طرح کنید
و اگر تمایل به گرفتن پول خویش دارید، سبب دعوی تغییر یافته و مطالبه وجه و... خواسته دعوی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید دادخواست اجرای تعهد قرارداد شفاهی و خسارت تاخیر در انجام تعهد را اقامه نمایید و با معرفی دو شاهد ادعای خود را اثبات نمایید اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به استناد شهادت شهود الزام به ایفای تعهد مطرح نمایید
یا می توانید دادخواست مطالبه وجه و خسارات را مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به ایفای تعهد با شهادت شهود بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به انجام تعهد بدهید و از شهود استفاده کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به ایفای تعهد و تحویل مبیع بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با شهادت شهود موضوع را اثبات کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام راه‌های مختلفی در این خصوص وجود دارد که لازم است حضور آن مشاوره بگیرید لیکن در این حد می تواند دادخواست مطالبه اقلام خریداری شده را ثبت نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مبنی بر اجرای تعهد قراردادی و یا دادخواست مطالبه تنظیم کنید و چون موضوع مالیمی باشد می توانید ادعای خود را با شهادت شهود اثبات کنید.

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام بااستناد به شهادت شهود دا خواست الزام به ایفای تعهد و یا مطالبه وجه تنظیم کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با شهادت شهود ومدارک دیگر میتوانید از دادگاه الزام طرف به تحویل مبیع را بخواهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با استناد به شهادت شهود دادخواست الزام به ایفای تعهد و تحویل مبیع بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به استناد شهادت شهود میتوان دادخواست الزام به ایفای تعهد و تحویل مبیع را تنظیم نمایید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

می توانید دادخواست تحویل مبیع به طرفیت ایشان بدهید.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام میتوانید الزام ایشان به ایفای تعهد و خسارت تاخیر در تحویل و یا مطالبه وجه را درخواست کنید

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

باسلام
نخست با ارسال اظهارنامه ای به ایشان، ذهن ایشان را بخوانید تا دستتان بیاید که ادعای ایشان در دادگاه چه خواهد بود.
سپس با تنظیم دادخواست از طریق دادگاه خواسته خود را بخواهید.
توصیه میکنم مشاوره تلفنی بگیرید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا توافقات اثبات ولو با شهود و سپس دادخواست الزام به ایفای تعهد و در صورت تعذر مطالبه ثمن و خسارات را نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهد و یا پیام و یا حتی و یا رسید پرداخت دارید مدارک می‌باشد که علیه وی طرح دعوا مطالببه وجه دهید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید تا در این خصوص راهنمایی شوید