مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی و بخشش مهریه

زوجه من در دادگاه اعلام کرده که به دلیل کراهت مهریه و تمام حقوق مالی خود را بخشیدم ولی ایشون 20میلیون پول نقد به عنوان مهر جلو گرفته و 40میلیون ان عندااستطاعس و ما فقط عقد کردیم ولی زندگی مشترک را شروع نکردیم و طلاق توافقی خواستیم بکنیم ولی ایشون در اصل20میلیون رو که جلو گرفته به عنوان مهربه بنده پس نداده و منم از طلاق صرف نظر کردم و من الان اظهارنامه نوشتم که 48ساعت مهلت دارید که طلب بنده را بدهید والا تموم خسارات وهمچنین پولی که به شما دادم به عنوان مهر را باید بدید و ایشان به من ندادن منم دوباره رفتم داد خواست فرستادم جهت مطالبه وخسارات تادیه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد مدارک شما جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی قابل بررسی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اقدام شما درست بوده اما سوالتان چه بود؟

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
سوال مشخص نمی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زوج مقداری از مهریه را به زوجه داده باشد ، زوج نمیتواند مطالبه مهریه که به زوجه داده است را نماید و دعوای شما رد خواهد شد
شما باید دادخواست مناسب مطرح نمایید جهت مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوج مقداری از مهریه را به زوجه داده باشد ، زوج نمیتواند مطالبه مهریه که به زوجه داده است را نماید و دعوای شما رد خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حق با شماست ولی دعوای شما مبنی بر استرداد 20 م رد خواهد شد . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید .