مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

من یک هفته پیش به یکی از برادرام وکالت تام دادم الان پشیمون شدم و او حاضر نمیشه به دفترخانه بریم و ان وکالت نامه باطل کنه ؟ راهنمایی کنید که چکار باید کرد ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وکالت نامه بلاعزل باشد تحت شرایطی قابل ابطال از طریق مراجع قضایی خواهد بود در صورت نیاز به ارائه توضیحات بیشتر به پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به توضیحات و گفت و گو دارید از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام وکالت نامه بلاعزل باشد تحت شرایطی قابل ابطال از طریق مراجع قضایی خواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت شرایطی قابل ابطال از طریق مراجع قضایی خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مورد وکالت را خود انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر وکالت بلاعزل نباشد خود شما میتوانید به دفترخانه مراجعه و درخواست عزل وکیل را نمایید
و اگر وکالت بلاعزل باشد شما باید دادخواست ابطال وکالت نامه را مطرح نمایید و شما باید برای ابطال وکالت ، دلیل داشته باشید جهت مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تحت شرایطی قابل ابطال از طریق مراجع قضایی خواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر وکالت بلاعزل نباشد خودتان به تنهایی می توانید وکیل را عزل کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وکالت بلاعزل نباشد خود شما میتوانید به دفترخانه مراجعه و درخواست عزل وکیل را نمایید و اگر وکالت بلاعزل باشد شما باید دادخواست ابطال وکالت نامه را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر وکالت بلاعزل داده اید حق عزل و ابطال را ندارید . جهت ارائه راه کار مناسب به شما باید تماس بگیرید و سپس از طریق پنل ارسال مدارک تصویر وکالت نامه را ارسال تا بررسی و راه کار ارائه گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مورد وکالت را می توانید خودتان انجام دهید اگر وکالت تام است از طریق دفترخانه عزلش کنید .