مشاوره حقوقی رایگان - خودرو شریکی

باسلام پدرشوهرم 10سال پیش ماشین سنگین خریده که 10میلیون هم برادرشوهر داده برادرشوهر میره سند میزنه به اسم خودش حالا بعد از10سال پدرشوهرم 3دونگ از ماشین رو به برادرشوهرم و 3دونگ هم به شوهرم و برادر شوهر دیگریم داده و داخل یه برگه آچار همه چیزو ذکر کردن که هرکدوم سهمش چقدره و امضا و اثرانگشت هم همه زدن حالا برادرشوهرم زده زیرش میگه 4دونگ میخام چون سند به اسمشه دادگاه چه رایی میده امضا و اثرانگشتش پای برگه آچاره ولی قبولش نمیکنه آیا موفق میشه چون سندبه اسمشه

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به توضیحات دارد و گفت و گو از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی باید بررسی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سند بنام برادر شوهر شماست تصمیمات پدر شوهر مورد قبول قانون واقع نمیشود مگر اینکه سند ابطال شود و بنام پدر شوهر شما شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بستگی سند بنام چه کسی باشد اگر بنام برادر شوهر باشد پدر جهت تقسیم مالکیتی نداشتند