مشاوره حقوقی رایگان - اقامتگاه

اقامتگاه زنی که شوهرش محجور است کجاست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً طبق قانون مدنی اقامتگاه زوجه همان اقامتگاه زوج خواهد بود مگر آنکه زوجه به حکم دادگاه یا با توافق زوج اقامتگاه دیگری را برگزیند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اصولاً طبق قانون مدنی اقامتگاه زوجه همان اقامتگاه زوج خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

اصولاً طبق قانون مدنی اقامتگاه زوجه همان اقامتگاه زوج خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اصولاً طبق قانون مدنی اقامتگاه زوجه همان اقامتگاه زوج خواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اصولاً طبق قانون مدنی اقامتگاه زوجه همان اقامتگاه زوج خواهد بود