مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سکه قرض داده شده

سلام.من نزدیک ده سال پیش ده عدد سکه به پدرم دادم واسه خرید زمین بهم گفت پس میدم.از اون موقع تا حالا بهم نداده.ازش مدرک ندارم فقط تو خانواده و دوستم شاهد دارم .شکایت بکنم میتونم سکه و غرامت ازش بگیرم.لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
غرامت خیر فقط مثل سکه ها را می توانید مطالبه کنید که قاعدتا به نرخ روز باید خریداری کند و به شما تحویل دهد