مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام ، من دو پلاک دارم که یکیش روی ماشینی است که تازه فروختم و سابقه 7 سال تخفیف بیمه داره و یکیش هم سالهاست آزاد است ، میخوام پلاک تخفیف دار را به ماشین جدیدم انتقال بدم ولی خریدار فعلا موفق به فک پلاک نشده، از طرفی زمان وکالت خریدم رو به اتمام است ، اگر اقدام کنم پلاک دیگرم که آزاد است نصب خواهد شد . آیا بعداً امکان تعویض این پلاک با پلاک تخفیف دار خودم را دارم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پلاک دیگر که آزاد هست چندین سال گذشته باشد اگر در انبار راهور موجود باشد آن پلاک به شما تعلق خواهد گرفت در غیر این صورت پلاک‌جدید به شما داده خواهد شد

علی حمداللهی

جناب آقای علی حمداللهی :

از مرجع مربوطه سوال کنین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر پلاک خودرو فقط تا یک سال در تعویض پلاک برای شما نگهداری خواهد شد و شما باید پلاک جدید بگیرید
و نمی توانید بعدا
این پلاک را با پلاک قدیمی خود تعویض کنید