مشاوره حقوقی رایگان - حساب دو امضا

سلام. مادر من با خواهرم حساب دو امضا دارند 4سال است الان مادرم فوت کرده من برادرم پدرم و خواهرم هستیم خواهرم الان یه دفترچه از بانک گرفته و ادعا دارد این حساب 8ماه است بازه و یک سوم پول تو دفترچه ثبت شده و بدون حضور وراث پول برداشت کرده متصدی بانک آشنا هست آیا میشود یک دفترچه صوری گرفته باشد لطفاً راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

دفترچه صوری خیر ولی میتونین پرینت حساب رو بگیرین از زمان فوت اموال متوفی محسوب میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در حساب های دو امضا ، اگر در زمان افتتاح حساب شرط شده باشد هر کدام میتوانند از حساب برداشت کنند یا

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر ولی شما میتواتید با مراچعه به بانک از حساب مشترک که مادرتان داشته اند پرینت بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر ولی شما میتواتید با مراچعه به بانک از حساب مشترک که مادرتان داشته اند پرینت بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتواتید با مراچعه به بانک از حساب مشترک که مادرتان داشته اند پرینت بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتواتید با مراچعه به بانک از حساب مشترک که مادرتان داشته اند پرینت بگیرید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میتواتید با مراچعه به بانک از حساب مشترک که مادرتان داشته اند پرینت بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میتواتید با مراچعه به بانک از حساب مشترک که مادرتان داشته اند پرینت بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید حسابهای او را استعلام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

خیر ایشان حق برداشت داشته اند و اینکه چند درصد از مبالغ حساب به ایشان تعلق دارد بستگی به فرمی دارد که حین افتتاح حساب پر کرده اند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در حساب های دو امضا ، اگر در زمان افتتاح حساب شرط شده باشد هر کدام میتوانند از حساب برداشت کنند