مشاوره حقوقی رایگان - دریافت گواهی انحصار وراثت

با سلام خدمت وکلای عزیز و عوامل محترم دادراه، مادر بنده چهارماه قبل فوت کرده، در حال حاضر عقدنامه پدر و مادرم مفقود شده وستد منزل هم که به نام مادر هست هم همینطور، با این شرایط چطور میشه جهت دریافت گواهی انحصار وراثت اقدام کرد، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حمزه مرادی نژاد

جناب آقای حمزه مرادی نژاد :

با تقدیم گواهی فوت و اسناد سجلی وراث و گواهی مالیات برارث در دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید .نیاز به عقدنامه نیست.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از دفتر ازدواج رونوشت تهیه شود
انحصار ورثه صرفا به پلاک ثبتی نیاز دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با تقدیم گواهی فوت و اسناد سجلی وراث میتوانید درخواست انحصار وراثت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با تقدیم گواهی فوت و اسناد سجلی وراث و گواهی مالیات برارث در دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با تقدیم گواهی فوت و اسناد سجلی وراث و گواهی مالیات برارث در دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با تقدیم گواهی فوت و اسناد سجلی وراث میتوانید درخواست انحصار وراثت نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در شورا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و تقاضای استعلام از اداره ثبت ،
برای تعیین ماترک متوفی
مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

گواهی فوت و اسناد سجلی باشد برای انحصار وراثت کفایت میکند شورا بقیه موارد را استعلام میکند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیازی نیست با همین مدارک هم می توانید اقدام کنید