مشاوره حقوقی رایگان - برقراری حقوق تصویبی نه مشروطی

باسلام کارمند بازنشسته یکی از ارگانهای دولتی هستم یک سال قبل از بازنشستگی مصوبه ای در مرجع قانونگذاری مبنی بر افزایش 180درصدی فوق العاده شغل بمدت 5سال مصوب گردیده از انجاییکه در زمان شاغلی این مصوبه تصویب شد و من تنها یک سال بعد بازنشسته گردیدم ایا مشمول استفاده از این مصوبه بعنوان حقوق مکتسبه خود میگردم حال برای استیفای حق اجتماعی خود از چه طریقی اقدام کنم ؟ ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره متبوع خود پیگیری نمایید و نهایتاً دیوان عدالت اداری