مشاوره حقوقی رایگان - راهکاربرای گرفتن حق شارژ

سلام.دریک مجتمع تجاری بعضی از اصناف حق شارژ پرداخت نمیکنن لطفا راهنمایی فرمایید چطوری میشه از اصناف حق شارژ روگرفت بدون هیچ مشکلی. ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مجتمع تجاری نیز از قوانین قانون تملک آپارتمان ها پیروی خواهد کرد مدیر مجتمع باید نسبت به اخذ حق شارژاقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اول اظهارنامه از طریق مدیرمجتمع به آنها ارسال شود و مدت ده روزه برای پرداخت بعد از ابلاغ تعیین شود در صورت عدم توجه به شورای حل اختلاف شکایت شود.