مشاوره حقوقی رایگان - استرداد گوشی

سلام منو شوهرم توی راه دادگاه هستیم برای مهریه و تمکین بعد برای من توی سال زندگیمون یه گوشی خریداری کرده کادو داد بهم ولی تو سامانه همتا به اسم خودشه ولی کارتنش دسته منه الان میخاد استرداد گوشی بزنع میخام ببینم رای میگیره؟من توی دادگاه چی باید بگم؟

پاسخ ها :

موسي  ظاهري

جناب آقای موسي ظاهري :

سلام ، اگر گوشی بعنوان هبه باشد ، مرد میتواند استرداد نماید.