مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

باسلام حضانت فرزند پسر بعد هفت سالگی با چه شرایطی با مادر است ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضانت بعد از 7 سال با پدر است مگر اینکه شما بتونید عدم صلاحیت پدر را دادگاه اثبات کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
در صورت اثبات عدم صلاحیت مانند اعتیاد ، سو رفتار و...با رعایت مصلحت طفل توسط دادگاه انجام می پذیرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

حضانت بعد از 7سالگی با پدر است مگر اینکه عدم صلاحیت پدر اثبات شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که صلاحیت پدر جهت ادامه حضانت احراز نگردد بنا بر مصلحت ادامه حضانت با مادر خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت با پدر است مگر اینکه دادگاه مصلحت بداند که حضانت با مادر باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضانت فرزند بعد از 7 سالگی با پدر است مگر شرایط پدر به صورتی باشد که عدم صلاحیت پدر احراز بشود و مصلحت طفل ایجاب نماید که حضانت بر عهده مادر باشد مانند اعتیاد پدر و اثبات آن ، بیکاری پدر ، نداشتن مسکن توسط پدر برای سکونت ، و. ...

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حضانت با پدر است مگر اینکه دادگاه مصلحت بداند که حضانت با مادر باشد.