مشاوره حقوقی رایگان - عدم موافقت گزینش برای تبدیل وضعیت

باسلام
اینجانب 2ساله درآموزش وپرورش بصورت پیمانی مشغول به کار تدریس هستم. الان چون خانواده ایثارگر هستیم برای رسمی شدن اقدام کردم. در عوض به جای شاخ درآوردن گوشم بریدن. حکم اخراجم از طرف گزینش به اداره ابلاغ شده.چند روزی هست من اخراج کردم. بعد رفتم دلیل عدم موافقت بهم بگن. کسی جوابگو نیست.لطفا جواب...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تحت مواردی می توان از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نماید جهت ارائه توضیحات کامل راهکار مناسب حقوقی از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای اخراج باید دلیل وجود داشته باشد و میتوانید در دیوان عدالت شکایت نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.