مشاوره حقوقی رایگان - شرط بندی

سلام من تا سه ماه پیش در سایت های شرط بندی بازی میکردم و نهایتن واریز وجه از طرف اونا تا 900 تومن بوده و من نهایتا 200 تومن واریز وجه برای اون ها انجام میدادم اما 3 ماه پیش پیام اومد از دادستانی که این کار جرمه و من هم از همون موقع حتی دیگه وارد سایت هم نشدم و دیگر هم نمیشم
اما این پیام از 3 ماه پیش ماهی یکبار برای من میاد

از حساب شما براي انتقال وجه به حساب قمارخانه هاي آنلاين استفاده شده است.
چنان چه از روي بي اطلاعي به اين سايت ها مراجعه کرديد، اکيدا از تکرار آن خودداري نماييد. در صورت تکرار، مرتکب تحت تعقيب قضايي قرار مي گيرد.
طبق قانون براي قماربازي با هر وسيله اي، تا 6 ماه حبس و شلاق درنظر گرفته شده است.
معاونت فضاي مجازي دادستاني کل کشور

میخواستم بدونم مشکلی برام پیش میاد ؟
تاکید میکنم که از همون بار اولی که پیام اومد دیگه وارد این سایت ها نشدم
و میخواستم بدونم که برای چی این پیام هنوز هم برایم میاد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشکلی پیش نمیاد به هیچ عنوان وارد سایت نشوید.

سعید مختاری

جناب آقای سعید مختاری :

سلام نسبت به پاک کردن اکانت و مشخصات خود اقدام نمایید.در غیر اینصورت عمل شما مصداق قمار و قابل تعقیب می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت تکرار حساب های شما مسدود و پرونده کیفری تشکیل خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت تکرار حساب های شما مسدود و پرونده کیفری تشکیل خواهد شد

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

در صورت تکرار حساب شما مسدود و عمل شما قابل تعقیب خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در صورت تکرار حساب های شما مسدود و پرونده کیفری تشکیل خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورت تکرار حساب های شما مسدود و پرونده کیفری تشکیل خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. مطلقا تکرار ننمایید در صورت تکرار حتما برای شما تشکیل پرونده خواهد شد و پرونده به دادسرا ارسال میشود و مجازات حبس خواهید داشت و تمام حساب های شما توقیف خواهد شد
پس مطلقا تکرار ننمایید