مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح سند

سلام وقت بخیر،من آپارتمان با پارکینگ خریدم و پارکینگ هم در اختیارم هست و در مبایعه‌نامه هم قید شده ولی سند تک برگ پارکینگ نداره،باید از طریق دادخواست اقدام کنم؟یا فقط حضور فروشنده در دفتر اسناد کافی هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به گفت و گو و بررسی دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید