مشاوره حقوقی رایگان - اتهام بعلت انحصار وراثت خلاف واقع

سال گذشته پدرم بر اثر کرونا فوت نمودند و در ان هنگام من مطابق شناسنامه اصل پدر , انحصار وراثت را انجام دادم. بعد گرفتن گواهی بنام خودمان , طبق یک ماجرای بسیار تصادفی متوجه شدیم که یک برادر دیگر از یک مادر صیغه ای هم داریم. ایشان به شعبه صادر کننده انحصار وراثت مراجعه کرده بوده و مقرر شد تحریر ماترکه انجام شود . در ماه اردیبهشت امسال اینکار انجام شد و صورتجلسه آن توسط منشی شورای حل اختلاف تنظیم شد و از آن تاریخ دیگر این برادر جدید جواب تلفن را حتی به شورای حل اختلاف نداده و ادرسش هم عوض شده بود و پرونده انجا مفتوح است .
در ابتدای ماه جاری ( آبان ) ابلاغیه ای از دادسرا برای من امد که اعلام کرده این برادر جدید , از من و سایر برادر و خواهر ها و شهود اولیه شکایت کلاهبرداری کرده است . پس از حضور در دادسرا , با قید ضمانت یکصد میلیون تومانی برای خودم و 30 میلیونی برای هر یک از شهود , آزاد شدیم .
الان دوباره ابلاغیه امده که باید در دادسرا حضور پیدا کنم برای اعلام کیفرخواست .
کل اموال پدر مطابق استعلام دارایی به 25 میلیون تومان هم نمی رسد . از آنطرف مهریه مادر و اسناد کفن و دفن و هم هست .
به برادر جدید هم هیچ دسترسی نداریم و اصلا از ایشان خبری نیست
حال تکلیف چیست ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سلام مخاطب عزیز با توجه به طولانی بودن موضوع شما بهتر است از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید