مشاوره حقوقی رایگان - کارآموزی

سلام روزتون بخیر.
من به شرکتی جهت کارآموزی مراجعه کردم برای آموزش قراردادی بستن و برای دوره آموزشی هزینه میگیرن و از حقوق میخواهند کسر کنند. و همینطور سفته 15 ت گرفتن و برای فسخ هم میگن باید 10ت یعنی مبلغ آموزش رو بدی. و با وجود اینکه شناسه ثبت داخل قرارداد زدن اما در روزنامه رسمی هیچ اسمی ازشون نیست و همینطور در اینترنت هم فقط ی سایت هست ک خودشون ساختن. در صورتیکه آموزش شون اصلا کیفیت نداره. میخواستم ببینم اگر شکایت کنم ممکنه ب نتیجه ای برسم یا خیر؟چون بنظر نمیاد مجوز برگزاری کلاس داشته باشن.و اینکه از کجا میشه مطمئن شد مجوز دارن یا خیر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مطمئن هستید که مجوز ندارد حتما می توانید شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر مطمئن هستید که مجوز ندارد حتما می توانید شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مطمئن هستید که مجوز ندارد حتما می توانید شکایت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه مطمئن هستید محوز ندارد شکابت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر مطمئن هستید که مجوز ندارد حتما می توانید شکایت کنید