مشاوره حقوقی رایگان - پرینت ریز مکالمات و پرینت شبکه های مجازی

باسلام من ز. هستم یکی از آشناها از همسرش شکایت کرده همسرش و خونوادش میگن ک تو دادگاه ادعا میکنن ک اون خانوم ب شوهرش خیانت کرده آیا میتونن این ادعاشون ثابت کنن؟ پرینت شبکه های مجازی مثل واتسآپ،تلگرام،اینستاگرام گرفته میشه؟ مکالمات صوتی تصویری شبکه های مجازی پرینتش گرفته میشه؟ راه اثبات این ادعاشون چیه؟

پاسخ ها :

پرینت ریز مکالمات برای خیانت پرینت مکالمات شبکه های اجتماعی برای خیانت پرینت مکالمات خیانت