مشاوره حقوقی رایگان - زمین قولنامه ای بلاتکلیف 26 ساله در اصفهان

با عرض سلام پدر بنده سال 74 یک زمین به عنوان بر خیابان به صورت قولنامه ای خریداری کرده که از یک سند صلحی جدا شده بود بعد از مراجعه به شهرداری برای پروانه ساخت عنوان شد زمین خارج از محدوده شهر میباشد به ناچار سال 84 بصورت غیر قانونی بنایی احداث کردیم که با رای دادگاه با عنوان طرح زیر 18 ماهه تخریب شد و پس از ان تا کنون پس از صرف هزینه های بسیار و مراجعات مکرر تنها یک جواب از شهرداری گرفتیم آن هم خارج از محدوده بودن است و نه مجوز دیوار نه اجازه دریافت سند و نه هیچ گونه فعالیتی را نمی دهند و هم اکنون هم خیابان اسفالت شده ار بالای سر زمین رد شده و ما ترس از تصرف زمین و مشکلات مشابه را داریم ولی هیچ گونه پاسخ شفاف و روشن و اجازه فعالیتی از شهرداری دریافت نمیکنیم راه حل چیست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به سند مشاعی به طرفیت فروشنده و کسی که ملک به نامش ثبت شده بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

دادخواست الزام به سند مشاعی به طرفیت فروشنده و کسی که ملک به نامش ثبت شده بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به سند مشاعی به طرفیت فروشنده دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست الزام به سند مشاعی به طرفیت فروشنده و کسی که ملک به نامش ثبت شده بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به سند مشاعی به طرفیت فروشنده دهید