مشاوره حقوقی رایگان - زمین های وقف اولاد ذکور

سلام. زمین های زراعی وقف اولاد ذکور که فروخته میشوند البته تحت عنوان اجاره 99 ساله آیا از مبلغ دریافتی دختران سهم میبرند ؟ ما یک سری زمین زراعی از پدرامان به ارث رسیده که این زمین ها وقف اولاد ذکور هستند و برادرانم برای خواهرانشان حقی قائل نیستند من میخواهم بدانم آیا وقتی این زمین ها که زراعی هستند به فروش میرسد آیا به عنوان عایدات محسوب نمیشود؟ درصورتی که دروقف نامه ذکر شده دختران از عایدات سهم میبرند ولی حالا که این زمین ها را میخواهند بفروشند میگویند وقف اولاد ذکور است وشما سهم ندارید آیا این جایز و عادلانه است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید طبق وقف نامه عمل کرد اگر فکر می کنید حقی دارید می توانید طرح دعوا کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر دختران از فروش اموال ، سهمی نخواهند داشت زیرا ، وقف اولاد ذکور است و نه دختران
ولی دختران از منافع حاصله از زمین ها ، سهم خواهند داشت
البته باید مفاد وقفنامه
مطالعه و بررسی گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درودوفق وقفنامه عمل می گردد.باید مفاد وقفنامه بررسی گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مطابق مفاد و وقف نامه بایستی عمل نمایند