مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام . کلاهبرداری از طریق پلیس فتا اقدام کنیم زودتر به نتیجه میرسیم یا مستقیم از طریق دادگاه اقدام کنیم
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید با مراجعه به خدمات قضایی با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید با مراجعه به خدمات قضایی با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با مراجعه به خدمات قضایی با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید مشخص گردد که کلاهبرداری اینترنتی بوده یا کلاهبرداری ساده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید با مراجعه به خدمات قضایی با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید