مشاوره حقوقی رایگان - سلام همسر من سه هفته است مارو به حال خودمون رها کرده معتادبوده رفته خونه مادرش خوابیده ترک کنه

سلام همسر من معتاده سه هفته س من ودوتا بچه هامو ول کرده رفته و به ما خرجی نمیده . من باید الان به کجا باید مراجعه کنم برای شکایت

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام از طریق دفتر خدمات قضایی طرح شکایت کیفری ترک انفاق

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه نفقه یا شکایت کیفری ترک انفاق دهید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه نفقه یا شکایت کیفری ترک انفاق دهید .اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه نفقه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه خود و فرزندان را مطالبه نمایید
و میتوانید شکایت کیفری ترک انفاق را مطرح کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه نفقه یا شکایت کیفری ترک انفاق دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ازطریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه تقدیم کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه نفقه بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست مطالبه نفقه را در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید