مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و منع کار کردن زوجه

با سلام وخسته نباشید، بنده 14 سال هست ازدواج کردم یه دختر ده ساله هم داریم،همسر بنده مهریه خود را که 350 سکه میباشد رو از طریق ثبت اسناد اجرا گذاشته ومهریه میخواد،بنده کارمند هستم وکل داراییم سه دانگ آپارتمان دارم که سه دنگ دیگش به اسم همسرم میباشد ودو عدد ماشین پراید مدل پایین دارم،همسرم تهدید میکنه واعلام میکنه طلاق نمیخوام،شبها فقط به خونه میام وترک خونه نمیکنم خونه هستم ولی وظایف زناشویی رو هم نمیکنم،البته همسرم هم کارمند میباشد،آیا همسرم میتونه دوتا ماشین وسه دانگ آپارتمان رو با این شرایطی که گفتم توقیف کنه?البته قابل ذکر است که زوجه یه دست نوشته با امضا واثر انگشت بهم داده که تمکین نمیکنه واجازه ازدواج مجدد رو به من داده،دوسال پیش برا کار کردنش هم اجازه ثبتی دادم ولی حالا میبینم اشتباه بزرگی کردم،آیا میشه اجازه کارکردن ندم دیگه برگرده به زندگیش?چون درآمد داره و به خاطر درآمدش خانوادش پشتیبانی میکنن و میگن دخترمون به تو نیازی نداره،ممنون که وقت میزارین

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، شما باید عدم تمکین خاص(وظایف زناشویی) ایشان را ثابت نمایید تا مسقط نفقه باشد
اما در مورد مهریه ، منزل و ماشین شما اگر جزو مستثنیات دین نباشد در هر حال قابل توقیف می‌باشند.
اگر شغل همسر شما مخالف شئونات و حیثیت خانوادگی شما نباشد ، نمیتوانید مانع ایشان شوید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل مستثنیات دین محسوب می شود
دو تا ماشین قابل توقیف است
ماشین اگر به نام کس دیگه ای تعویض پلاک کنید نمی تواند توقیف کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تمام موارد شما قابل پیگیری و یا دفاع است که در این متن نمی گنجد تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خانه خیر جز مستثنیات محسوب میشود و قابل توقیف نیست
ولی خودرو قابل توقیف و مزایده است ولی اگر شما خودرو را به نام شخص دیگری انتقال بدهید دیگر قابل توقیف نخواهد بود
شما میتوانید دادخواست
الزام به تمکین زوجه را مطرح نمایید و با صدور حکم به ناشزه بودن زوجه ، شما میتوانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد را مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

منزل مستثنیات دین محسوب می شود دو تا ماشین قابل توقیف است ماشین اگر به نام کس دیگه ای تعویض پلاک کنید نمی تواند توقیف کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

منزل مستثنیات دین محسوب می شود دو تا ماشین قابل توقیف است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

منزل مستثنیات دین محسوب می شود دو تا ماشین قابل توقیف است ماشین اگر به نام کس دیگه ای تعویض پلاک کنید نمی تواند توقیف کند