مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل شرکت در سایت شرط بندی

سلام حساب من توسط دادستانی مسدود شده بنده با حضور در دادستانی و پرس و جو گفتن بهم که برو پرینت حساب 1 سال گذشته بیار و عکس از پیش بینی ها بیار برات پرونده درست کنیم بفرستیم دادگاه من با مشاوره از چند وکیل که انجام دادم گفتن مستندات به دادستانی ارائه ندم و بیخیال حسابم بشم به نظرتون برای دادستانی مدارک ببرم؟من برای بار اول هست که حسابم بسته شده و فعالیت زیادی نداشتم داخل سایت امکان بخشش من هست یا خیر؟هنوز برام ابلاغیه هم نیامده و در اخر میخواستم ببینم مجازاتش چیست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیاز به بررسی دارد اما رد صورت عدم مراجعه محکوم می شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند برای بار اول است ولی اصولاً تعهد مکتوب اخذ و حساب شما رفع خواهد شد ولیکن این احتمال وجود دارد که پرونده کیفری علیه شمامطرح نمایند که مجازات حبس و شلاق تعزیری خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما به دادستانی مراجعه نمایید و لایحه دفاعیه خود را تقدیم کنید و اظهار ندامت و پشیمانی نمایید و
و ممکن است با گرفتن یک تعهد پرونده مختومه بشود جهت مشاوره تماس بگیرید