مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش خودرو

با سلام
احتراماً سال 92 خودرو پراید 132 خریداری نمودم و در زمان مالکیت بنده هیچگونه تصادفی نداشته است. امسال (1400) در زمان فروش متوجه شدم نیمی از اتاق خودرو تعویض شده است و کارشناس اعلام نموده خودرو باید تعویض اتاق گردد و امکان فروش و تعویض پلاک ندارد.
سوال: امکان شکایت از فروشنده خودرو به اینجانب می باشد؟
لطفاً در خصوص هزینه و مدت زمان این موضوع نیز راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید دادخواست تنفیذ فسخ بیع به علت خیار عیب را مطرح نمایید ولی با توجه به گذشت زمان ، سخت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله شما میتوانید دادخواست تنفیذ فسخ بیع به علت خیار عیب را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه فسخ معامله را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بدهید.
اگر از تاریخ اطلاع از عیب زمان زیادی گذشته باشد به نظر با فسخ قرارداد موافقت نمیشه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله شما میتوانید دادخواست تنفیذ فسخ بیع به علت خیار عیب را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارسال اظهارنامه فسخ معامله را اعلام کنید و سپس دادخواست تایید فسخ بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با ارسال اظهارنامه فسخ معامله را اعلام کنید