مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده خودرو به دلیل تعویضی بودن اتاق خودرو

سلام، خسته نباشید. من میخواستم بدونم که حدودا 18 روز پیش من یک ماشین خریدم که بنگاه به من گفت ماشین دور رنگ هست. الان بردم تعویض پلاک، تعویض پلاک نکردن و گفتن اتاق خودرو تعویضی است. من الان میتونم شکایت کنم یا نه؟

پاسخ ها :

شکایت از فروشنده خودرو به دلیل تعویضی بودن اتاق خودرو تعویضی بودن اتاق خودرو خودرو اتاق تعویض خودرو