مشاوره حقوقی رایگان - زندانی فراری

15 روز مرخصی آمدم و بعد از اینکه آمدم نه همسرم روحیه خوبی داشت چون پدر از دست داده بود و نه پسر8ساله ام حال خوبی داشت شرایط اقتصادی خرابم هم داشتم بخاطر همین الان 6ماه فراری هستم وثیقه ملک همسرم هست چه کار کنم اگر بدم اینا از کجا بیارن بخورم و زندگی کنن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست خود را با قاضی ناظر زندان مطرح کنید تا تخفیف بدهد

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.وقت بخیر
باید خودتون رو به زندان معرفی و تقاضای آزادی مشروط و یا تخفیف بخواین.نهایتا اگه نرین وثیقه به اجرا گذاشته میشه.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه می شود خود را به زندان معرفی نمایید تا بتوانید در آینده از نهادهای ارفاقی استفاده نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خود را معرفی کنید در هر حال ملک را مزایده می گذارند اینطور ممکن است تخفیف اعمال کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خود را معرفی نمایید تا وثیقه آزاد گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خود را معرفی نمایید در غیر این صورت وثیقه به اجرا گذاشته می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود توصیه می شود خود را به زندان معرفی نمایید تا بتوانید در آینده از نهادهای ارفاقی استفاده نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما خود را به زندان معرفی ننمایید ، وثیقه ضبط و به مزایده گذاشته خواهد شد
زندانی بعد از تحمل 1/3 مدت حبس ، میتواند درخواست آزادی مشروط ، تعلیق مجازات ، و زندان نیمه باز و پابند الکترونیکی را به اجرای احکام یا دادیار ناظر زندان بدهد تا بررسی گردد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خودتان را به زندان معرفی کنید و تقاضای ازادی مشروطنمایید. در صورت عدم معرفی، وثیقه به اجرا گذاشته خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

وقت بخیر باید خودتون رو به زندان معرفی و تقاضای آزادی مشروط و یا تخفیف بخواین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بخیر باید خودتون رو به زندان معرفی و تقاضای آزادی مشروط و یا تخفیف بخواین.نهایتا اگه نرین وثیقه به اجرا گذاشته میشه.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هر چه سریعتر خود را به مرجع قضایی معرفی کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حتما خودتان را به زندان معرفی کنید وگرنه بدتر از این میشود. هم حبس و هم جریمه و هم ضبط وثیقه میشود. غیبت از زندان هیچ فایده ای ندارد