مشاوره حقوقی رایگان - فحش تلفنی

ببخشید من 17 سالمه. مدتی بود که پسری مدام دختر مورد علاقه من رو چک می کرد اینکه کجا میره با کیا ارتباط داره و... امروز من شماره اون پسر رو پیدا کردم و به اون فحش دادم فقط هم 1 بار اینکار را کردم بعدش اون دوباره به شماره من زنگ زد و گفت صداتو ضبط کردم و ازت شکایت می کنم ایا اون می تونه از من شکایت کنه؟ اگه شکایت کرد مجازات من چیه با توجه به اینکه ب سن قانونی نرسیدم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تحت شرایطی بله نیاز به توضیحات و گفت و گو بیشتر است لذا از طریق پنل مشاوره با من تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اقدام شما قانونی نبوده. صوت مدرک نیست ولی اگر وی شکایت کند قابل بررسی است و مجازات شما در کانون اصلاح و تربیت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صدای ضبط شده را انکار کنید شکایت او نتیجه‌ای نخواهد داشت.
و در صورت قبول شکایت به جزای نقدی محکوم می شوید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صدا جز دلایل نیست بلکه قرائن است می تواند منکر شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مجازات جزای نقدی است صدا جزء قرائن محسوب می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ودرود صدا جز دلایل نیست بلکه قرائن است می تواند منکر شوید