مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو بدون انتقال سند

با سلام.
بنده قرار است خودرویی را بخرم که تمام مدارک اعم از برگ سبز و کارت ماشین به نام فروشنده هست اما سند به نام شخصی دیگر است و انتقال سند انجام نشده و الان صاحب سند پاسخگو نیست.
تمام مدارک ماشین و سند دست فروشنده موجود است.
خرید این خودرو مشکلی برام به وجود نمیاره؟ متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از خرید و تعویض پلاک می توانید علیه فروشنده و صاحب پلاک دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بزنید با این شرایط مشکل کاملا حل میشه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بعد از خرید و تعویض پلاک می توانید علیه فروشنده و صاحب پلاک دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بزنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان دادخواست الزام به تنظیم سند و نقل و انتقال رسمی را درخواست نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند و نقل و انتقال رسمی را درخواست نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند و نقل و انتقال رسمی را درخواست نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به تنظیم سند درخواست نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست الزام به تنظیم سند و نقل و انتقال رسمی را درخواست نمایید