مشاوره حقوقی رایگان - احراز شهادت در زمان جنگ

باسلام پدرمن درسال65بعنوان بسیجی داوطلب باحکم کتبی سپاه کرمان ماشینهای سپاه راازراه آهن بندرعباس به کرمان جاب جامیکنه که دربین راه راه ودرحین ماموریت ایشان تصادف میکنه وفوت میشه میخواستم بدونم حکم ایشان چی هستش وآیا ایشان شهیدحساب میشن یاخیرباتوجه به نیازآن دوران برای کمک وپشتیبانی به جبهه وجنگ

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه پدر شما در مناطق جنگی حضور داشته و در حین کار تصادف و فوت می نمایند به نظر درحکم شهید تلقی و میتوانید از طریق بنیاد شهید موضوع را پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کمیسیون بنیاد تشخیص میدهد ، طوری که شما نوشتید شهید است